Фонд національно-культурних ініціатив імені Гната Хоткевича

Вишкільний табір “Слобідська Січ-2018-осінь”

SS_2018_zagalne-foo

7-9 вересня 2018 року за ініціативи Харківської крайової організації Спілки Української Молоді відбувся вишкільний мандрівний табір “Слобідська Січ-2018-осінь”. Цього разу на таборовиків чекали захоплюючі нічні пригоди, реалістичні випробування з виживання в умовах негоди, природних катаклізмів. Таборовики на практиці засвоїли засоби уникнення актуальних на сьогодні суспільних загроз, техніки попередження окремих соціальних конфліктів тощо. Поряд з тим велика увага приділялася закріпленню навичок орієнтування на місцевості, елементів тактичної підготовки, а також таборування, нагальної домедичної допомоги, прицільної стрільби з пневматичної зброї. У рамках таборового вишколу відбулася теренова гра. Звичайно, не обійшлося і без традиційного співочого вишколу – хлопці і дівчата із захватом співали бойових, повстанських і народних пісень.
Чудова кухня під керівництвом друга Олега піднімала настрій і наснагу навіть у найекстремальніших погодних умовах. Неповторний смак смачнющих шашликів під час осінньої зливи напевне надовго запам’ятаються всім учасникам вишколу.
Після табору хлопці і дівчата роз’їхалися по домівках зморені, але загартовані і наснажені позитивною енергією. Енергією переможців!

Честь України! Готов боронити!
Гартуйсь!

Павло Клененко, Харків

Фотозвіт дивись тут:

https://photos.app.goo.gl/itihuvcgtdamtwPi7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *