Фонд національно-культурних ініціатив імені Гната Хоткевича

Відбувся молодіжний табір “Сумівский сплав-2018”

З 27 по 29 липня за ініціативи Харківської крайової організації Спілки Української Молоді (СУМ) відбувся молодіжний табір “Сумівський сплав-2018”. Вже вдруге сумівці організовують мандрівки річками Харківської області. Цього разу маршрут пролягав річками Балаклійкою і Сіверським Дінцем від м. Балаклії до Савинців. Плавзасобом для мандрівки було обрано величезний десятимісний катамаран.

Сплав був напрочуд цікавим і насиченим пригодами та екстримом. Бурхлива течія, водні перешкоди, зламані дерева і корчі не дозволяли таборовикам розслабитися ні на мить. Адже невеличка втрата пильності загрожувала пошкодженню судна і навіть навіть здоров’ю учасників походу. Проте команда сумівців пройшла всі перешкоди гідно і майже без поламок. Лише одного разу довелося заклеювати дірку на човні.

Екстремальні умови, фізичне напруження, постійна пильність і уважність сприяли зміцненню командного духу, витривалості і стійкості таборовиків. А ще під час сплаву хлопці і дівчата багато плавали у річках, стрибали з тарзанок у воду, ловили рибу, вправлялися з влучності у стрільбі, співали пісень, загалом – весело і корисно відпочивали, набралися безліч позитивної енергії, бадьорості й наснаги.

Наступного року харківські сумівці запланували провести кілька подібних сплавів. До зустрічі у пошуку пригод!

Гартуйсь!

Павло Клененко, Харків

Переглянути світлини можна за цим посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *