Фонд національно-культурних ініціатив імені Гната Хоткевича

ДЕЛЕГАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ФІЛІЇ СПІЛКИ ЖІНОК УКРАЇНИ В ГОСТЯХ У "ГІППОКРАТА"

9 листопада 2015 р., відбулася робоча зустріч делегації Івано-Франківської філії Спілки жінок України з представниками медичного загону швидкого реагування “Гіппократ” – лікарями-наркологами Харківської обласної наркологічної лікарні. Зустріч проводилася у наркологічному відділенні №1 ХОКНЛ.

Головний лікар ХОКНЛ кандидат мед. наук В.В.Слюсар розповів жінкам-волонтерам про можливості стаціонару та показав умови, в яких можливе надання кваліфікованної медичної допомоги бійцям АТО, які мають потребу в лікуванні розладів, пов`язаних зі зловживанням алкоголем та іншими психоактивними речовинами.

Під час наради виступали лікарі-наркологи, які здійснювали виїзди в зону АТО для проведення консультативно-лікувальної роботи. У виступах наголошено на необхідності невідкладного опанування критичної ситуації, що склалася у зв`язку з росповсюдженням алкогольної та наркотичної залежності серед українських вояків.
Жінки-волонтери у свою чергу зауважили, що всіляко готові до співпраці з лікарями-наркологами “Гіппократу” на базі ХОКНЛ. Адже в умовах відсутності з боку держави системної роботи щодо недопущення розповсюдження наркологічної патології лише консолідація зусиль вузьких фахівців та волонтерів може змінити ситуацію на краще.

Головний лікар ХОКНЛ Слюсар В.В. відзначив вагомий внесок у справу впровадження тверезого способу життя серед бійцйв АТО таких представників “Гіппократу”, як начмеда ХОКНЛ В.В.Пожидаєва та лікаря-нарколога М.М.Дюженка.

Після наради співробітники ХОКНЛ почастували волонтерок смачними виробами харківських кондитерів та разом випили по склянці чаю за тверезість!

Світлина від Медичний загін швидкого реагування "Гіппократ".<

Світлина від Медичний загін швидкого реагування "Гіппократ".

Світлина від Медичний загін швидкого реагування "Гіппократ".

tweet_trim_url_2:
http://khotkevych.info/fond/?p=1722

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *