Фонд національно-культурних ініціатив імені Гната Хоткевича

ЩОДО ПОСЛІДОВНОГО НИЩЕННЯ НА ХАРКІВЩИНІ ПРОВІДНОГО РАДІОМОВЛЕННЯ

 

Нищення провідного РадіоНа прохання харків’ян  керівництво Фонду імені Гната Хоткевича нещодавно направило запит до чільного керівництво держави (Президента, Прем’єр-міністра, Голови ВР) щодо послідовного нищення на Харківщині керівництвом УКРТЕЛЕКОМУ провідного радіомовлення. Наводимо текст нашого звернення до Президента України.

Президентові України

Порошенку П.О.

Щодо насильницького відключення провідного радіомовлення у Харкові

Вельмишановний Петре Олексійовичу!

Прошу Вас терміново прийняти міри щодо відновлення у Харкові провідного радіомовлення. Річ у тім, що протягом останніх восьми місяців практично в усіх районах нашого міста раптово зникло радіомовлення. Незважаючи на численні виклики радіомайстрів, регулярні звернення до керівництва Харківського відділу УКРТЕЛЕКОМУ ніякого результату не дали. Практично жодна вимога абонентів-слухачів програм державного радіо не була виконана. І це не зважаючи на те, що за кожен місяць із абонентів стягується платня за користування радіоточкою.

Особливо брутальне ставлення керівництва УКРТЕЛЕКОМУ щодо відновлення радіомовлення спостерігається у Ленінському районі міста Харкова. Так, по вул. Єлізарова близько року відсутнє радіомовлення і ніякі прохання, звернення абонентів не мають  ефективної дії. Мешканці району – переважно пенсіонери і люди похилого віку, які звикли все своє життя  отримувати інформацію з радіопрограм державного радіомовлення. Нині, особливо в період виборчих перегонів, інших важливих подій місцевого і загальнодержавного масштабу, ці громадяни України відчувають себе навмисне і незаконно усунутими від об’єктивних інформаційних каналів. Зважаючи на те, що управління УКРТЕЛЕКОМУ нав’язливо пропонує всім скаржникам написати заяву про від’єднання радіоточок від мережі, у городян складається враження про зумисні деструктивні дії  керівництва цієї профільної установи, які спрямовані на маргіналізацію і знищення у Харкові потужного проукраїнського джерела інформації – державного радіомовлення.

Просимо Вас як Президента України стати на захист громадянських прав харків’ян і сприяти  вирішенню проблеми відновлення у Харкові провідного радіомовлення.

 

Від мешканців Харкова

 

Віце-президент Фонду ім. Гната Хоткевича                                       К.П. Черемський

tweet_trim_url_2:
http://khotkevych.info/fond/?p=1671

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *