Фонд національно-культурних ініціатив імені Гната Хоткевича

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЗБІР КОШТІВ НА ВІДНОВЛЕННЯ ПАМ`ЯТНОГО ЗНАКУ ВОЇНАМ УПА В ХАРКОВІ

Громадський комітет з відновлення пам’ятного знаку Воїнам УПА в Харкові повідомляє про продовження заходів з реконструкції цієї пам’ятки історії й культури. 
Наразі територія навколо пам’ятного знаку впорядкована, здійснена посадка квітів, саджанців. Незабаром буде встановлено гранітну меморіальну дошку за достовірним взірцем 1992 року, підсилено фундамент й проведено підготовчі роботи для майбутнього монтажу кам’яної брили. Водночас підготовлена документація щодо точного відновлення пам’ятки згідно з автентичними параметрами, розроблені план і схеми реконструкційних робіт.
На жаль, варіанти, які зараз розглядаються щодо закупівлі гранітної брили для основного елементу пам’ятного знаку Воїнам УПА в Харкові лишаються досі недоступними. Недоступними через високу ціну матеріалу, який треба доставляти з інших областей Украни (на Слобідщині немає власних родовищ граніту). 
Розуміючи всю делікатність теми збору коштів на відновлення пам’ятного знаку в період війни, Громадський комітет проте твердо переконаний в необхідності найскорішого відновлення цього символу українського національного відродження в Харкові. Адже для успішних перемог на фронті мусить бути надійний патріотичний тил. Консолідований навколо національних, історичних і духовних святинь. Об’єднаний традиційною для нашого народу пам’яттю і шаною борців за свободу і незалежність. 
Кошти можна перераховувати за реквізитами:
р/р №26001393071 в ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», МФО 380805; Фонд ім. Г. Хоткевича; код ЄДРПОУ 23147740. На відновлення Пам’ятного знаку загиблим Воїнам УПА в Харкові
або на картку Приватбанку: 5168 7573 9314 3849.
Громадський комітет із відновлення Пам`ятного знаку воїнам УПА в Харкові.
Тел.: (057) 7623453; 
e-mail: cym-ua@ukr.net

УПА

tweet_trim_url_2:
http://khotkevych.info/fond/?p=1545

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *